Car Condition

Model Year

Maker

Body type

Price range


Gül ün ofisini Ferrari nin tasarımcısı döşemek istiyor Bir mobilya firması tarafından İstanbul'a davet edilen Ferrari ve Porsche gibi lüks otomobillerinin tasarımcısı eğer kabul ederse 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya'da ki çalışma ofisini dizayn etmek istiyor. Firma yetkilileri daha önceden TBMM'de ki toplantı odalarını dizayn ettiklerini belirterek onlar gibi çok beğenileceğini iddia etti.

İtalya'da Ferrari, Porsche gibi otomobillerinin dizaynını yapan Paola Pininfarina. Uluslar arası İstanbul Mobilya Fuarı'na katılmak üzere İstanbul'a geldi . Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla dün 14.45'te Milano'dan İstanbul'a uçan Pininfarina, Atatürk Havalimanı'nda Erdem Mobilya'nın sahibi Melih Erdem tarafından karşılandı. Pinin farina gelişinde yaptığı açıklamada 20 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde mutfa, banyo ve mobilya tasarımları üzerinde çalıştıklarını belirterek 'Türkiye'nin gelişmekte olan çok büyük bir Pazar ilerde yatırım düşünebiliriz. Bu vesileyle İstanbul'a gelmekten gurur duyuyorum' dedi. Davetlisi olduğu mobilya firmasının sahibi Sami Erdem tarafından yapılan açıklamada ise 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sürpriz yapacaklarını belirterek 'Paola bey eğer öyle bir tasarım yaparsa biz bunu sayın Cumhurbaşkanına sunmaktan zevk duyarız.Cumhurbaşkanımıza bu konu hakkında Bir ricamız olmadı basından takip ettik ama Türkiye'nin Cumhurbaşkanına en güzel mobilyayı yapmaktan şeref duyarız. Çalışma masası ve odasının komple yani bir cumhurbaşkanına çalışma rahatlığı verecek. Cumhurbaşkanımız çok aktif bir insan, masa başında çok çalışacak gibi görünüyor. cumhurbaşkanımızdan randevu isteyeceğiz gerekirse odasının planını çizeceğiz. Uygun görürse imalatını yapacağız. Örnek bir şekilde bir mobilya hazırlayacağız. Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde temsil edecek bir mobilya hazırlayıp, yapacağız. Biz en son Meclisin çalışma ofislerinin mobilyasını yaptık. Cumhurbaşkanımıza da en güzel şekilde modern çağa uygun bir tasarım yapacağız. Genelde bir makama gelindiğinde bir değişikler yapılır. Bu da ilk başta mobilyadan başlar. Ordan aklımıza geldi.Cumhurbaşkanımız ile hiç bir temasta bulunmadık olursa süpriz olacak.Tasarımı hazırladıktan sonra kendisinden randevü isteyip tasarımlarımızı sunacağız.Beyenirse imalatını yapacağız' dedi.


Bugün başlayacak ve 12 Eylül'e kadar sürecek olan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 9.Uluslar arası İstanbul Mobilya Fuarı'nda tüketicilerle buluşacak olan endüstri tasarımcısı Pininfarina, ilgilenenlere Volvo, Alfa Romeo, Ford, Ferrari, Maserati, Peugeot ve Jaguar gibi otomotiv sektörünün devleriyle yürüttüğü ortak projeleri hakkında bilgi verecek.

Öte yandan Pinin farina grubu olarak, İtalya, Fransa, Almanya, İsveç, Fas ve Çin'deki ofisleriyle hizmet veren şirketin, tasarımını yaptıkları ofis mobilyaları Erdem Mobilya tarafından Türkiye'deki ofis kullanıcılarına sunulacak.

Leave a Reply