Car Condition

Model Year

Maker

Body type

Price range




FIAT-500L-The-first-pictures-and-details-of-the-new-model_1

Fiat ilk resmi resimleri ve detayları Sırbistan'da üretilen yeni modellerin yayımladı. Araba işaretlenir doğrulandı FIAT 500 L sonbaharda Avrupa'da satışa olacak 2012th yıl. her ne kadar resmi denize indirmek program için 6 Mart 2012. Geneva Motor göster, Fiat modeli Kragujevac fabrikasında üretilecek ilk fotoğraflarını yayımlayarak bizi şaşırttı (Sırbistan).
FIAT 500 L sonra Abarth ve Cabrio versiyonları olacak, Yeni Fiat 500 aile üyesi İtalyan üretici diyor bu araba sembolik olarak bu modelin göstermek istiyorum 500 “yeni istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yükseldi.”
Mektup “L” (İngilizce kelime büyük) daha büyük bir otomobil olduğu anlamına gelir, hangi dan türetilmiş 500 Varolan


FIAT 500L The first pictures and details of the new model 2 FIAT 500L The first pictures and details of the new model
FIAT demek 500 l birleştiren özellikleri geniş kabin mpv modeli ve kompakt boyutlar b segmentinde daha biraz daha büyük olan, sürücü bir küçük suv otomobil olduğunu bir anlamda ile.
FIAT Ayrıca geleneksel sınıflandırma modelleri sektöründe üstesinden gelmek istedim, ama aynı zamanda b ve c segmenti için alternatif bir Pazar sunduğu.
İle Fiat 500 l, Fiat marka kendi yaratıcı ruhu bir kez daha gösteriyor: bir evlilik işlevselliği ve duygu, olan 5 koltuklu tek hacimli yapısı özellikleri 414 cm uzunluğunda, 178 cm genişliğinde ve 166 cm yüksekliğinde. It's kavramını daha da geliştirilmesi ‘Taksi sizi’ Fiat ile tarafından tanıtıldı 600 Multipla, kompakt insanların taşıyıcı kavramını habercisi.
Yeni FIAT ın Kragujevac ilk yüklü iki benzinli motor olacak, 0.9-litre iki silindirli TwinAir ve 1.4 litre motor, dizel motor ve 1.3 MultiJet II.
FIAT are değil henüz yüksek sesle bu arabanın, ve daha önce gayri resmi olarak etrafında bir rakam söz 14,000 Euro.

Leave a Reply