Car Condition

Model Year

Maker

Body type

Price range

Rolls-Royce Türkiye'nin Yeni CEO'su

Rolls-Royce Türkiye Ceo'luğuna Patrick Regis getirildi.

Haber: Rolls-Royce Türkiye'nin Yeni CEO'su
10 yıldır Rolls-Royce bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Patrick Regis, Vietnam'daki görevi ardından Rolls-Royce Türkiye CEO'su olarak atandı
Rolls-Royce'un nükleer faaliyetlerle birlikte Sivil Havacılık, Savunma, Deniz ve Enerji olmak üzere dört sektöründe ülke içi bölgesel işlerini yönetmek üzere Rolls-Royce Türkiye CEO'su olarak Patrick Regis atandı.
Göreve getirilmeden önce Vietnam'da Rolls-Royce CEO'su olan Patrick Regis, Vietnam ve Güneydoğu Asya'daki uzun vadeli stratejinin geliştirilmesinde önemli bir rol aldı. Ayrıca Kuzey Amerika'da Rolls-Royce'un Deniz iş segmentinde Bölge Yöneticisi olarak görev yapan Regis, Kuzey Amerika yan kuruluşunun hızlı büyümesinde etkisini gösterirken, Rolls-Royce'un Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen güç sistemleri sağlayıcısı olmasına da katkıda bulundu.
Türkiye'de göreve atanmasıyla ilgili olarak memnuniyetini ifade eden Patrick Regis: "Türkiye CEO'su olarak atanmaktan memnuniyet duyuyorum. Stratejimiz, tüm iş segmentlerimizde sürekli bir büyüme planladığımız için müşterilerimizle uzun vadeli ortaklıklar geliştirmek olacak" dedi.
Paris'te Deniz Ataşesi olarak da görev aldığı 22 senelik ABD Donanması kariyerinin ardından 10 yıldır Rolls-Royce'da görev yapan Regis, Kosova'da NATO Deniz Yarbayı olarak gerçekleştirmiş olduğu özel görevden dolayı görevi sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Chirac tarafından verilen Fransa Devlet Liyakat Madalyası (Chevalier de l'Ordre National du Mérite) ile ödüllendirildi.
Boston'daki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nden (MIT) Mühendislik alanında iki yüksek lisans derecesine sahip olan Patrick Regis, Paris'te bulunan Ecole Nationale d'Administration'dan (ENA) mezun


Ian Cameron,Emekli olan  Rolls-Royce Tasarım Direktörü
Ian CameronGiles Taylor is new Rolls-Royce Design Director
 Giles Taylor Yeni Rolls-Royce Tasarım Direktörü
Rolls-Royce Giles Taylor, 1 Temmuz 2012'den geçerli Tasarım Direktörü atandı duyurdu. Taş emekli Ian Cameron değiştirir ve Adrian van Hooydonk rapor verecek.: Resmi Basın Bülteni itibarenResmi açıklamalar
1999'dan beri yürüttüğü rolü emekli Giles TaylorIan Cameron, yorumladı: "Ben bu en prestijli şirket rönesans için tasarım ekibi açmıştır çok ayrıcalıklı hissediyorum ve ben de Rolls-Royce ile olan ilişkisi devam etmek için mutluyum Marka Elçisi olarak yeni bir rol. "
Adrian van Hooydonk, Kıdemli Başkan Yardımcısı BMW Group Tasarım, BMW Grubu Tasarım adına, liderlik ve Rolls-Royce marka katkı Ian yıl için minnet ve şükranlarımızı iletmek istiyorum "dedi. Rolls-Royce değerlerin ve tarihin Onun derin anlayışı, paha biçilmez olduğunu kanıtlamıştır.
"Giles Taylor onunla olağanüstü tasarım becerilerini ve Rolls-Royce için çok önemli olan İngiliz değerleri ve mirası kapsamlı bir anlayış getiriyor; ben onun başarılı çok başarılı Ian Cameron ve yarattığı üstün tasarım ethos geliştirmeye devam edeceğine hiç şüphem yok onun takım. "
Torsten Müller-Ötvös, Rolls-Royce Motor Cars CEO'su Ben Rolls-Royce marque diriliş katkılarından dolayı Ian Cameron teşekkür etmek istiyorum "dedi. Şirketin seçkin mirası olan tutkusu ile birlikte efsanevi tasarım yetenekleri onu markası BMW Group tarafından satın alınan bu yana Rolls-Royce Motor Cars başarısı ayrılmaz bir parçası haline getirmiştir. Halefi olarak, Giles Taylor lüks segment ve kanıtlanmış bir sicili duygulandırıcı markaların derin bir bilgiye sahiptir ve gelecekteki başarısı için Rolls-Royce tasarım ekibi yol için mükemmel bir seçimdir. "Giles Taylor
İngiltere onun tasarım çalışmalarının ardından, Taylor başlangıçta birçok uluslararası tasarım rollerde deneyim toplandı. 44 yaşındaki İngiliz Jaguar iki model serisi tasarım başkanı olarak görev yapan, İngiliz otomobil sektöründe yöneticilik tasarımcı olarak 10 yıl geçirdi.
O, Dış Tasarım Şefi olarak Nisan 2011 yılında Rolls-Royce tasarım ekibi katıldı.Ian Cameron
Ian Cameronian Cameron 1992 yılında BMW Group katıldı ve 3 Serisi model yelpazesi, Z8 ve Range Rover gibi çeşitli modelleri için, önde gelen tasarım görevler üstlenmiştir.
1950 yılında ve İngiliz uyruklu tarihi, Ian Cameron, İngiliz Guyanası (Güney Amerika) ve Amerika ve İngiltere'de okuyan yatılı okul arasında geçirdi.
1964 yılından bu yana ailesinin evine Londra'da olmuştur.
Kraliyet Sanat Koleji (Automotive Design) mezun olan, aynı zamanda Aston Üniversitesi'nde Londra ve Davranış Bilimleri Endüstriyel Tasarım (dört yıl) (bir yıl) okudu. Onun tam nitelikler: M. Des. RCA, LCAD, Üniversite sonrası MSIAHis ilk randevu Letchworth Designer, Ogle Design idi; o şirket ile altı yıl harcama, Turin Pininfarina üzerine hızlı hareket yerden. 1981 yılında Torino ve Ulm (Almanya) hem çalışan, Şef Tasarımcısı, Iveco-Fiat oldu.
1992'den beri ilk defa bir Dış Tasarım Stüdyosu Yöneticisi, o E46 ("3" serisi), E52 ("Z8") ve L30 için Proje Lideri olarak sorumlu olduğu BMW (Münih) ("Range Rover gibi, BMW için çalıştı "), Warwickshire ve Münih Gaydon her iki çalışma.
1999 yılında 2003 yılında Phantom piyasaya ve daha sonraki tüm Phantom ve Ghost aile modelleri ile sonuçlanan, Rolls-Royce Baş Tasarımcısı olarak atandı.
Iken Ian Karl Baumer liderliğindeki BMW Group Classic içinde Marka Büyükelçisi olarak Rolls-Royce küresel miras konularında yaptığı zaman ayıran, Nisan 2013 yılında emekli yaşı başlayana kadar BMW Group içinde kalır onun tasarım rolünü emekli oldu.

Leave a Reply